سالانه ۱۲۰۰ تن قارچ خوراکی در لرستان تولید می‌شود

هادی سپهوند صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه سالانه در لرستان ۱۲۰۰ تن قارچ خوراکی تولید می شود، اظهار داشت: با توجه به پائین بودن سرانه مصرف این محصول در کشور (حدود یک کیلوگرم)،  از این رو کمبودی در زمینه تولید این محصول وجود ندارد.

وی افزود: مردم می توانند قارچ خوراکی مورد نیاز خود را از فروشگاه ها و مراکز معتبر و در قالب بسته بندی های لیبل دار خریداری کنند.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه سالانه تعداد ۵۹ تولید کننده در ۱۳۲ سالن به مساحت ۶ هزار و ۸۸۸ متر مربع در مناطق مختلف شهرستان های خرم آباد، بروجرد، دلفان، سلسله، الیگودرز، ازنا، کوهدشت و پلدختر اقدام به تولید قارچ خوراکی می کنند، تصریح کرد: قارچ خوراکی تولیدی در لرستان از نوع قارچ های دکمه ای است.

سپهوند ادامه داد: مسمومیت های انسانی که اخیرا با مصرف قارچ در لرستان رخ داده، در نتیجه مصرف قارچ هایی است که به طور فصلی توسط برخی افراد بومی از منابع طبیعی و عرصه های جنگلی برداشت می شود.

وی خاطرنشان کرد: تشخیص سمی یا غیرسمی بودن قارچ های خودرو در عرصه های منابع طبیعی کار مشکلی است و نیاز به آزمایشگاه دارد از این رو، توصیه می شود مصرف کنندگان از خرید قارچ های فله ای بی نام و نشان و از دست فروشان جدا خودداری کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

65 + = 70

بستن