پخت و توزیع ۲۰ تن سمنوی سنتی در شهرضا

این سمنو امروز در ۲۰ پاتیل مسی در محله های مختلف شهرضا طبخ و بین بیش از ۲۰هزار نفر توزیع شد.
پخت سمنو از مراحل آغازین آن تا زمانی که پخته شود همراه با مداحی و توسل به اهل بیت (ع) است.
پخت این سمنو ۱۸ ساعت به طول انجامید.
سمنو خوردنی شیرینی است که از جوانه گندم و آرد درست می شود و ماده شیرین کننده سمنو شیره‌ای است که از خرد کردن جوانه گندم گرفته و این شیره با آرد سبوس‌دار جوشانده می‌شود.
برچسب ها

نوشته های مشابه

One Comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + = 14

بستن