پیش بینی تولید ۳۰ هزار تن انار در ساوه طی سال جاری

حسن شریفی اظهار داشت: امسال تولید انار در شهرستان ساوه کمتر از سال های قبل است که به دلایل مختلف از جمله سرمازدگی حدود ۶۰ هزار تن کاهش پیدا کرده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساوه افزود: به طور میانگین هر ساله در شهرستان ساوه بیش از ۹۰ هزار تن انار تولید می شود، البته سال گذشته به علت سرمازدگی تولید انار ساوه به شدت کاهش یافت و به کمتر از یک هزار تن رسید.

شریفی بیان کرد: همچنین تولید محصولاتی همچون گردو و انگور در شهرستان ساوه طی سال جاری به دلیل سرمازدگی بهاره پیش بینی می شود که ۶۰درصد نسبت به متوسط سالانه کاهش داشته باشد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساوه خاطرنشان ساخت: امسال همچنین تولید گندم شهرستان ساوه نیز به نظر می رسد نسبت به سال قبل  با کاهش ده درصدی روبرو باشد.

وی تصریح کرد: براساس نرخ مصوب دولتی، برای هر کیلوگرم گندم تحویلی کشاورزان به سیلوها، ۱۳هزار ریال پرداخت می شود و نحوه پرداخت پول گندم به کشاورزان در برنامه خرید تضمینی، این است که هنگام تحویل محصول به سیلو ۵۰ درصد مبلغ، پرداخت و مابقی نیز با ارائه چک به کشاورزان تسویه می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساوه ادامه داد: مقرر است ظرفیت نگهداری محصولات کشاورزی در سردخانه های شهرستان ساوه به ۴۵هزار تن برسد که البته می طلبد این ظرفیت باز هم افزایش پیدا کند و در این زمینه به جذب سرمایه گذاری نیاز است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + 1 =

بستن