تولید ماهیان سردآبی در مازندران به ۱۴ هزار تن رسیده است

محمد محمدزاده بابیان اینکه استان مازندران با وجود شرایط آب و هوایی مناسب و تنوع زیستی همواره یکی از استانهای مستعد بخش کشاورزی محسوب می شود گفت: وجود رشته کوه البرز و۱۳ رشته رودخانه با ارزش شیلاتی مناسب پرورش ماهیان سردآبی در مناطق بالا دست و همچنین وجود تعداد تعداد زیادی حلقه چاه کشاورزی سطحی و نیمه عمیق استان را به عنوان یکی از قطب های تولید ماهی قزل آلا در کشور تبدیل کرده است.

وی افزود: میزان تولید ماهیان سردآبی استان از ۹ هزار و۱۶۹ تن سال ۱۳۸۷ به رقم ۱۴هزار و ۳۵۷ تن در سال ۱۳۹۶ رسیده است.

وی کسب مقام دوم و یا سوم  تولید ماهیان سردآّبی در چند  سال گذشته در سطح کشور را مرهون زحمات و تلاشهای آبزی پروران و وجود نیروهای متخصص و مجرب در استان دانست و افزود: منابع تولید ماهیان سردآبی در استان مازندران شامل پرورش ماهیان سردآبی در مناطق کوهستانی با استفاده از رودخانه مستعد و مناسب  و پرورش ماهیان سردآبی در مناطق جلگه ای با استفاده از چاه کشاورزی است.

سرپرست شیلات مازندران، ارتقاء بهره وری در مراکز آبزی پروری با استفاده از تکنولو‍ژی های نوین آبزی پروری  (اجرای سیستم  های مکانیزاسیون) ، تولید محصولات رقابتی و با کیفیت و صادرات محور ، توجه ویژه به بازار و فرورش محصولات تولیدی با محوریت صادرات  به خارج از استان و همچنین به سایر کشورهاراازعوامل موثر در توسعه پایدار پرورش ماهی قزل آلابرشمرد و تصریح کرد: درحال حاضر حدود ۳۱۰ مرکز آبزی پروری ماهیان سردآبی دراستان با تعداد هزار و ۸۰۰ نفر از طریق پرورش ماهی قزل آلا فعالیت می کنند که گردش ریالی تولید ماهی قزل آلا در سال گذشته دو هزار میلیارد ریال بوده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + 1 =

بستن